Ontmoet ons team

LONG TERM | BETTER SKIN
  • Dominique
    Dominique Schoonheidsspecialiste
  • Leticia
    Leticia Eigenaresse
  • Danique
    Danique Schoonheidsspecialiste

Re-Skin is een allround schoonheidssalon gevestigd in Spijkenisse. Service en persoonlijke aandacht staat bij Re-Skin voorop. Wij adviseren en nemen de tijd voor onze klanten. Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialisten. Onze huidspecialistes hebben ieder een eigen specialisatie en streven ernaar uw huid in optimale conditie te krijgen en te houden!

Re-Skin staat voor huidverbetering en daar zijn wij in gespecialiseerd. Het in betere conditie van uw huid brengen staat centraal bij Re-Skin. Dit doen wij door middel van het zeer hoogwaardige merk Dermalogica. Tevens zijn wij Dermalogica Experten dit houdt in dat wij werken met dit merk en dit merk in onze salon verkopen. De producten van Dermalogica passen bij onze werkwijze en zorgen voor de beste verzorging van uw huid.

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich richt op een gezonde huid. Het merk gebruikt geen ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat deze werken voor de huid.

Behalve huidverbetering kunt u ook voor diverse andere behandelingen terecht zoals laserontharing, permanente make-up, waxen en massages.

 Naast Re-Skin zijn er twee andere vestigingen waaronder een allround schoonheidssalon in Schiedam, genaamd Bodytopic en Waxsalon Benros Waxing in Spijkenisse.

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS – Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

Boek nu uw afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons gerust een berichtje!

Start typing and press Enter to search